"Mårtensson suger mer hästballe än Pamela Anerson gjort under hela sin karriär"

2010-01-30 @ 14:42:36
Iaf om man ska tro Martin. Hans historia av kvällen för taxichauförren lät som en dålig parodi och jag skrattade mer då än jag gjort på hela kvällen. Jag hade en riktigt trevlig kväll. Lax, vin, tjejsnack och två underbara vänner. Det kunde inte börjat bättre. Sen kom Martin och Linn! Hur kul som helst och vi börjar spela med andra ord med enmanna regler, vi kan nog enas om att Frida var sämst men lät högst ;)

Efter en halv språngmarsch till stan kommer vi äntligen in i värmen (förutom Linn och Martin och det är då hans gnällande börjar att kuken frös ihop till ett russin). När alla väl var inne blev det shakie shakie på schlagergolvet och massa flum. Hittade massa konstiga personer som egentligen inte borde varit där och det blev en galet lyckad kväll tills brandlarmet tjöt och Martins parodi fortsatte. Sen blev han halt. Så vi linkade till Mc D där vi avsultade kvällen.

Alla gillar brudar

2010-01-28 @ 22:15:53
Ikväll var det spelkväll. Fidde och jag vann överlägset på med andra ord, vi hade dock inte samma tur i vilda gester(det hade Malin och Frida). Bestämde att imon blir det myskväll och utgång. UNDERBAR! Först mys med käk och vin innan vi går ut och skakar rumpa :)

Äntligen sov morgon imon behöver jag verkligen, försov mig lite i morse men det är ju tur att det har varit oväder så man kan skylla på något. När jag väl gå upp gäller det att vara effektiv. Har lovat Malin att ha en duktig dag, som innebär att jag ska städa, tvätta och handla sprit, och inte sova för mycket mitt på dan. (Y)

Överflödig energi

2010-01-28 @ 13:18:15
Hade sista intervjuerna idag. Var i Falkenberg och det flöt på riktigt riktigt bra! Hur skönt som helst. Nu är det bara enkäten kvar och sen analysera alltihop vilket lär ta några veckor.

Nu har jag hur  mycket energi som helst och har redan satt igång en tvätt och dragit fram dammsugaren. Sängen håller också på att få sig en omgång. Tänkte skapa lite ordning i min och Malins tillvaro. Ska laga kyckling och klyftpotatis tills hon slutar.

Måste man bota en obotlig romantiker <3

Halmstad - Trollhättan - Skövde

2010-01-26 @ 22:38:32

Mycket tid har spenderats i bilen idag. Efter lite halv taskig planering lite otur så kom vi i alla fall igenom Göteborgs morgonrusning och kunde leta oss vidare till Trollhättan där vi letade 30 min efter en skola som inte låg där den skulle. Sen hittade vi knappt ut ur Trollhättan och körde några varv i rondellen medan jag ringde Maria och frågade om vart vi skulle. Skövde var det lite lättare att hitta i (efter några fel där med).

Kvällen spenderades med Maria och det blev massa skratt och härlig stämning! Käkade super god lax och hade en riktigt trevlig kväll. Nu är jag helt slut och kommer stupa i säng!

Sånt man kallar kärlek

2010-01-26 @ 00:10:26

B4

2010-01-26 @ 00:04:36
Har du hört ryktet om Morgans? var bättre än förväntat! Antingen var det sällskapet eller så var bion riktigt kul. Kanske båda.

00.00 - Nu fyller Malin år. Grattis min bästa vän <3 O yttligare grattis till tjänsten! :D

Åter till bion. Mitt i filmen får jag en skrattattack och sätter i halsen och det börjar rinna saft ur näsan. Mycket ljudligt och kladdigt. Toppen! Sen hade jag glömt hur jävla kallt det är att gå på bio, frös hela filmen ska ha polarkläder nästa gång. Men på hela taget mycket trevlig kväll.

It can't be that bad

2010-01-24 @ 23:48:53
Igår var en rörig dag i mitt liv. Efter missförstånd och en massa annat tjafs så hamnade vi lite väl sent hemma hos Malin och vodkan korkades upp. De blev ju inte riktigt som vi tänkt oss då alla mammans apor hade hoppat i sängen. Men vi hade kul och utvecklade min pojkindelning med yttligare en kategori, så nu finns det
II - Inte intressanta
KK - Knull kompis
PP - Potensiell pojkvän
MM - Måste man
En kategori för varje man ;)
Väldigt mycket folk på stan och med ut och dansade gjorde iaf Fidde och Frida. Innan det blev Mc D och sen sängen, som jag hade längtat!

Idag mådde jag ungefär lika bra som jag förtjänade och stannade i sängen till två innan vi gick upp och gjorde klyftpotatis till frukost och kollade vänner <3 Hockeyn gick åt helvete och det hade varit en komplimang att kalla dem för bambi..

Imon bär det av till Kungsbacka för en halvt stressig dag. Sista veckan med intervjuer nu sen gäller det bara att sammanställa allt, men med vår tidsplanering ska det inte bli någa problem. På kvällen blir det bio med Jocke med kniven, har du hört ryktet om Morgans? Ska bli kul kul :)

Tagga Tagga!

2010-01-23 @ 12:10:27
Sitter här och lyssnar på You can leave your hat on med Joe Cocker. Taggar för kvällen! Ska bli sjukt najs och längtar verkligen. Är till och med så glad att jag funderar på att dammsuga lägenheten innan jag ger mig av till stan och köper spirt inför kvällen. Solen skiner så jävla härligt att jag inte kan annat än le. Sovit super gott i natt med förutom när Kalle ringde och frågade vad jag hittade på fem på morgonen. Sen har jag äntligen fått liv i min MP3 som varit död i mer än ett halvår. Lycka!

Nu kör vi dricka hembränt och cola!

2010-01-23 @ 01:14:47
Malin är bäst ingen protest.
De senaste veckorna har hon bott hos mig 12 av 16 nätter och då kan man räkna bort två direkt då jag var i Norrköping. Har blivit som en liten familj och Trulsa vårt gemensama barn som vi har ständig uppsikt över, vi lagar mat (okej Malin), umgås (mycket med Gustaf) och bara njuter av livet. För det är nu jag känner att jag lever! Livet är lite luddigt och vet inte riktigt vad det är jag vill men det stör mig inte nämvärt. Det är sånt som löser sig på vägen. Imon blir det at fira Daf med massa trevliga typer som kommer för att trängas i hennes etta och sen vidare till stan där vi ska skaka rumpa!



Ingeborg

2010-01-22 @ 18:16:19
Solen som gick ner i kväll,
den ska skina för dig, kära,
och fågelns frihet ska nog visa väg
och det ska bli
mycket ljus och mycket värme.
Tro och hopp det får du med dig.

Ingeborg Svensson - Min lilla gullgumma vila i frid <3
Jag kommer alltid sakna dig!

Ullared & snabba cash

2010-01-20 @ 22:20:06
Igår kväll hamnade jag och Malin hamme hos Gustaf. Blev massa Mario cart och jag är den ständiga tvåan. Blev en del mys och skratt innan jag och Malin skulle hem och jag skulle fortsätta med projektet. Undrar hur seriös de tror att ja är när jag alltid skickar mejl runt elva på kvällen.

Idag blev det Varberg och på hemvägen så körde jag och Lottie inom Ullared. Blev lite presenter till Jesper, saker som mamma och dan ville ha och två toppen skjortor till mig. Sen var der stress stress stress och jag sprang in på bion och kom lagom till reklamen började. Snabba cash. Malin tyckte den var för våldsam, jag gillade den. Jämförts med boken så var den inget men som tolkning bra och den kändes verklig och inte så töntig. Sen hur Malin fick den till sorglig begrepp jag inte riktigt heller.

Nu skriver jag hockeyartikar, försöker vara social och stötta Malin som lagar mat åt mig. I call that a good night!

Den lilla slynan

2010-01-19 @ 11:14:10

Kan ju inte säga att jag tycker att det här är helt okej.

Att jag inte dog

2010-01-19 @ 09:31:00

Avatar var okej. Inte den super hiten jag förväntade mig. Hade nog lite för höga förväntningar, kändes lite som att jag sett den förut. Den var i alla fall skit vacker och lätt en film man kan se igen.

Igår skulle jag ge blod, att jag inte dog!
Nålstick är inte min grej men har gett mig fan på och klara det här, vilket jag nästan gjorde. Första sticket gick inte så bra då ådran sprack eller nåt så fick byta arm men då hade jag hunnit bli mitt vanliga uppstressade jag. Sköterskan pratade lugnande och hon fick in nålen jag panikade inte och de hann nästan ta allt blod de skulle innan jag nästan svimmade. Sen fick jag sitta kvar i stolen en halvtime innan de vågade låta mig vandra iväg. Nu har jag fyra månader kvar för att förbereda mig för nästa gång och de lär ju knappast bli värre än de här.

55 mil i min lilla bil

2010-01-16 @ 15:32:14
Igår tillbringades många timmar i min älskade lilla Ingrid. På morgonen drog jag till Helsingborg för att göra de första intervjuerna i projektet. Gick riktigt bra och vår tidsuppfattning stämde. Sen blev det snabbt hem och hämta katten och ser att underbara Malin har fixat till lite i lägenheten, sötaste! Sen packade Trulsa och jag in oss i bilen och åkte upp till Norrköping. Har blivit lite av en tradition nu att sova utanför Jönköping.

Ikväll blir det Avataroch thai mat. Ska köpa den största popcornen de har och sen bara njuta. hoppas den är så bra som det sägs.

Jag Älskar Dig Mamma!

2010-01-12 @ 20:57:38

 

När jag har ont så dämpar Du min smärta

Med hela ditt hjärta

När jag var liten och grät

Du alltid mig förlät

Du ger och ger men ingenting tar

Jag vill att Du ska veta att Du är det bästa jag har

Med Dig i min närhet finns det inga monster

Och är jag ledsen hittar Du på konster

När min himmel är grå

Så gör Du den knallblå

Allt ja lärt mig beror på Dig

Allt Du lärt mig har jag inom mig

Du är min hjälte utan sköld och svärd

Känn Dig älskvärd!

 



 




 

 

Det är inte okej

2010-01-10 @ 19:24:16
Jag lyckades ta mig till gymmet i torsdes och ner i bassängen sen började mina problem. De är inte okej att simma två 25 meters längor och sen vara trött! Svalde en väldig massa vatten, säkert rent och nyttigt men tog mig i alla fall igenom alla 40 längderna och kilometern var avklarad. Träningsvärken i fredes var ett faktum!

Helgen har varit ett brus av fest, vänner och mys. Helt underbar! I torsdes hamnade Malin och jag hos Gustaf och lyssnade på Sportify till fyra innan vi drog oss hemåt i fredes så hjälpte vi Moa bära lådor innan vi fick kasta oss iväg till hockeyn där Hammers piskade Karlskrona. Därefter drog vi hem till Gabbe där hon o Frida kollade lets dacne och vi börja dricka vin innan Corner väntade och vi kunde skaka lite rumpa. Efterfesten va hos Kalle. Gårdagen var en mysig dag som avgjordes i slut minuten att det var fest på G och inte en hemmakväll. Folket kom hit och guldkornen va Martin och hans donna. Hade sjukt kul och det blev massor med skratt!

 

 

 

-Stavas Gustaf med f? Ja det gör kungen oxå, tror ja

2010-01-08 @ 14:59:35

Trulsa har någon konstig fetisch för påsar och trånga utrymmen. Sista bilden är klockren!

Convers i all ära

2010-01-07 @ 17:02:13
Skulle till psykologen imorse för o prata om en dyslexiutredning men försov mig i morse så slängde på mig första bästa kläderna och tog cykelnycklen och när jag skulle låsa upp har låsit fryst fast så de e bara att börja springa. Convers i all ära men mitt i vintern när det är snorhalt och plogat på sina ställen så höll jag sätta mig på rumpan otaliga gånger och när jag väl va framme kände jag inte tårna heller.

Psykologen var väl trevlig men hon skickade tillbaka mig till doktorn som skickat dit mig för att de var hon som skulle ha hand om mig och enligt henne ska jag till ortopedkliniken men de kunde inte hon fixa så måste till doktorn istället. När jag sen väl kommer komma till ortopedkliniken så kommer de säkert säga att ja ska någon annanstans.

Mina älskade Johan Palm skor <3

Nu ska jag bli duktig och åka till gymmet innan jag ska hem till Gustaf och äta glass och klaga på Sveriges I-landsprobem.

Kokt skinka luktar fan inte sommar sol

2010-01-06 @ 17:22:45
Det blev en hyfsat lugn natt. Hann se det spännande slutet mellan Kanada-USA där USA vann välförtjänt på sudden. Efter matchen var det bara att dra på sig gympadojjorna och dra ut och skotta. Straffet för at jag inte stack till gymmet igår som jag bestämt. Så undrar vad som kommer hända för att jag skippar det idag...

Hann läsa otaliga brott och straff i natt och det är sjukt hur fasinerad jag är av det, tror inte det är så bra. Försökte lägga ihop allas misstag och sen tänka ut det perfeka brottet. Tankara kan snurra långt när man är övertrött och ögonen svider.

Nattjobb

2010-01-05 @ 19:07:33
Nyss intervjuat Peter Ström, andra hockeyspelaren på två dar så kommer bli förvirrad vem som sa vad när det väl ska skrivas ihop hann ju aldrig bli klar med Wallin igår för Moa lurade mig att börja spela betapet (som jag nästan vann på)

Äntligen käkat min efterlängtade thaimat. Så nu när jag är tjock och mätt ska jag lägga mig och sova en timme för att sen bege mig till jobbet 21-7. Kommer förhoppningsvis bli soft ska ta md mig boken jag köpte förra veckan med Karin Fossum sen se om jag hinner slänga ett öga på matchen med J-kronorna.

Det snöar

2010-01-05 @ 13:54:46
Det snöar mängder! Åkte ner till Ängelholm i morse och hämtade tentan i marknadsföring och jag slipper komplettera! Vilken lycka! Skulle egentligen vidare ner till Helsingborg så jag och Lottie kunde fortsätta med projektet men snöade massvis så körde hem isället. Nu försöker vi ha telefonkonferens istället men har lite svårt  för att skriva för Trulsa sparkar på tangentbordet. Nu ska jag ta en liten paus och leka av lilla busen.


För att jag är lycklig

2010-01-05 @ 00:17:21
Helt kär&galen

Veckans bild


En helt vanlig dag och livet rullar på. Lycka rakt igenom.




Men om vi slutar mäta oss med de som har det bäst
Skulle vi nog märka, vi lever i en fest