Har du någongång varit så svettig så att du håller på att ramla av toastolen?

2011-10-02 @ 09:46:49

Jag vet inte var jag ska börja livet har vänts upp och ner så många gånger de senaste veckorna. För längesen jag skrev som vanligt. Vi fixade bil till förra helgen Rebecca fick den till första helgen och direkt på torsdagen efter jobbet drog vi till DUBAI!! Rebecca, min otroligt duktiga taxichaffis(!!), gudiade mig på en 4 timmars vilsen bilresa. Kom dit lagom till krogen stängde men de stoppade inte oss och natten var vår! Hade inte bokat något hotell så la oss på stranden vid sju på morgonen, låg där några timmar innan det blev IKEA och lite olika shopping mall. Väl hemma och 38timmars vaken tid somnade vi ganska hårt. 

Dagen efter tog vi Blixten aka repan och drog till stranden, därförsökta vi skapa vår egen kärlekshistoria. Hade det väldigt mysigt och sandigt :)

Sen nu i veckan har jag sagt upp mig. Känner att detta inte är riktigt vad jag förväntat mig och känner att jag vill ut på nya äventyr! Som det ser ut nu flyger jag hem om 1 ½ vecka och sen blir det förmodligen Norge om allt klaffar!

Denna helgen Var det min tur att ha bilden och i torsdags taggade vi en lokal utekväll. Rebeccas skoskav hade blivit en infektion så hon fick stanna hemma. Så Sandra, Emelie och jag drog en repa till RAK. Första stopp blev ett hotell i närheten, snacka om hål i väggen! Så sunk sunk! Drog vidare till Hiltons nattklubb och bordsdansade till haket stängde. Lagom slut när jag stapplade hem halv sex på morgonen.

I fredags var jag desto mer pepp och jag och Rebecca drog in till Duabi för att försöka ta oss in på Dubais beach festival. Efter lite krångel, hjälp och mutande (Rebecca är inte 21) så lyckades vi planka in. Ställde oss längst fram och väntade på LMFAO!!!!!! SÅÅÅÅÅ GRYMMA! Jag hoppade sjöng och hade the best time! I´m in Dubai BITCH!!!! Jag har aldrig varit så svettig i hela mitt liv!! Tänk att gå på konsert i 40 graders fuktig värme + stå och trängas med massa massa människor och dansa järnet! Skulle gå på toa efteråt men höll på att ramla av toasitsen! Håret hängde i klassar och tröjan va dyng sur! hade svettats igenom hela BHn så att linnet va blött. Fick sitta på handdukar i bilen för att inte blöta ner sätet. WHAT A NIGHT!

Igår körde vi en chill dag, satt vid poolen i flera timmar och hade det super mys! Sen drog vi en spontan repa till Dubai för att käka på favvo stället T.G.I Fridays. Super mysigt slut på en perfekt helg!





















    Vill bara att ni ska fatta hur billigt bensin är! 1,72 litern och 31 liter kostar 55 dirham det är ungefär 110 kronor.