Helgen som gick

2011-08-12 @ 19:40:24
Denna helgen sprang förbi den oxå. I torsdags blev det ostbrika, vin och massa onyttigheter. Lite ansiktsmask, mysteriet på greveholm och sen bröderna Karlsson. Trevligkväll!



I fredags var jag och BB, Bästa Becca, och shoppade. I massor :) För min del blev det två snygga t-shirts, båda från herr avdelningen, ett par svarta jeans och en kofta. Den affären kommer bli farlig när det blir rea..



Och på lördagen blev det vattenland - farligt farligt men härligt härligt. Slog i bakhuvudet i en rutchkana och nu är jag stel i nacken och ner i ryggen, fastnade med piercingen i ett fotbollsnät och skrapa upp stortån på ovansidan så nu saknar jag lite skinn på den men det var kul som fan iaf! Ice land - lets freeze the dessert, de lyckades inte så bra och vi fick nästan värmeslag allihop. Och allt åktes, frittfall va galet hemsk och bedriften att hitta en genomskinlig lins i vattnet borde jag få beröm för :)







Säger som Tsatsiki - Vet du vad jag tycker är viktigast, att ha en kompis

Det blir aldrig som man tänkt sig

2011-08-08 @ 23:37:44
Det är inte ofta det blir som man tänkt sig, nästan aldrig, minns nog inte när det hände sist.. Brukar beskrivas som impulsiv och spontan men om det inte sker på mina villkor så är jag nog inte så spontan egentligen.  

Dessa dagarna har gått jätte fort, helgen bara sprang förbi med mat på restaurang med Sandra och en riktigt snygg flykt från en kille men med tyvärr riktigt magknip, det blev nattdop i poolen, tacokväll och mysteriet på Greveholm. Nu har vi redan jobbat i två dagar så snart helg igen. vill bara att veckorna går snabbt nu så att ramadan är över så man kan göra saker, vill gå ut och dansa! och jag vill inte ha lång byxor i 45 graders fuktig värme...

Girls Night!

2011-08-05 @ 14:34:30


Tjejkväll igår med Rebecca och Sandra. Ansiktsmask med cholkaddoft, en drink, chips, morotsstavar och tjejfilm. Precis vad som behövdes!



Äntligen helg

2011-08-04 @ 21:36:01
Nu har jag tagit igenom mig min första jobb vecka och måste säga att det går hyfsat, börjar kännas som en tävling mot mig själv.

I och med att deras söndag är på fredagen så har vi helg nu fredag lördag, känns skönt. Dagarna har börjat gå jätte fort fast det är nog för att jag sover halva dagen och jobbar andra halvan. Idag va jag iaf duktig och gick upp och tränade med de vikterna som vi köpte tidigare i veckan, rygg och ben imorgon blir det armar och mage. Även köpt ett hopprep för konditionen, testade att gå ut och springa, kom en kilometer och sen badade jag i svett och munnen brann! Sen nu har ramadan börjat så om jag inte går upp och springer mitt i natten så måste jag springa i långärmat och långbyxor plus att man inte får ha vatten med sig. Laddar innebandy säsong 2012 med en grymt lång försäsong!! :)

Kameler, gasspis och arabiskt skratt

2011-08-01 @ 20:10:55
Hur mycket jag än försöker så kommer jag aldrig att kunna sjunga med i abarisk musik! Fick skjuts till krogen i torsdags och började skratta när jag sjöng och Sandras "vän" pekade på mig och började skratta och sa att han gillade mig. För jag skrattade som en arab.... Inte okej.

Har varit här en vecka nu om ungefär sex timmar och jag har lärt mig att det inte går att bada i havet för det är för varmt, att krogarna inte stänger "until morning", att jag saknar svenska restauranger och krogar (det är okej att röka inne här), kameler kan gå mitt på gatan, att du inte går någonstans för taxi är så billigt och att gasspisar kan va livsfarliga om man lutar sig över dom. Summa av kardemumma är att jag har det rätt bra, de jag delar huset med är roliga och några även lite galna men jag saknar allt där hemma och jag saknar Jocke och Trulsa inget kan ersätta dem. Sen har tiden gått så himla fort dagarna har bara rullat så snart är det jul och då är jag hemma igen :)