Awsome helg

2011-12-12 @ 12:18:47
Haft en helt perfekt helg. I fredags åkte vi mer till Tiffanytown och familjen kaos. Ylva skulle på julbord så blev Saga, Svante, Grymme Brynne, Jocke Larsson och jag som hade en helkväll med tacos och kinect. Efter några omgångar med boll kastande/sparkande så var det inte bara min kondition som visade sig vara usel. Lungade ner kvällen med Dumma mig och lite godis.

Dagen därpå är vi vakna var det minijul och som varje onormal jul så åkte vi och bowlade :) Ylva och Brynne fixade julmaten och jag och Jocke passade barnen. Bowlingen gick sådär förutom ett race med 4 strikes i rad - lycklig stund i mitt liv. Kvällen blev mysig med massa god jul mat och julklappslek och en del andra spel. Min mentalaålder är 11..

Söndagen blev en innebandy dag. Först spelade laget viktig match mot Åsa efter de kollade vi på herrana som hade match efteråt 8-2 till dom och sen vidare till stan och Dannes kontor där vi kollade slutet på VM-finalen för damer som blev ett guld :D så bara massa vinster. Hoppas de fortsätter till på tisdag på de är ytterligare en viktig match för oss. Kvällen fortsatte med musiktävlingar, julklappsutdelning och dimpolutdelning. Fick ett som var väldigt fint :D Kommer sakna laget så mycket när jag åker till Norge. Bare en match och en träning kvar tiden går så sjukt fort!


De e lite skit

2011-12-09 @ 12:14:25
Mina ben är trasiga :( Gör ont när jag spelar innebandy så är deppig. Fick samma problem förra året och nu har jag spelat två månader utan problem men nu e de tbx med full kraft blir och ringa sjukgymnast denna gången.

I helgen blir det att fira jul i Tiffanytown men kaoset och barnen. Ska bli mysigt att spendera en helg där. Spela Wii och kinect :D På söndag blir det en tidig morgon och hem till julavslutning med lagtjejerna, känns tråkigt att lämna tjejerna än en gång och åka till Norge.

Bowling och bak

2011-12-08 @ 17:13:29
Igår kväll blev det bowling med familjen Svensson :) Tävlade parvis och jag och Jocke som sist, vill bara påpeka att jag vann på tjejsidan och och trea totalt! Så de så.

Idag har vi städat(!) och bakat lussekatter!!! Super gott! I år var det min tur att briljera, inga tjocka maskar och inga sniglar. Nu vill att Jocke ska komma hem från jobbet och ha med sig massa mjölk till bullarna. Snart är det träning, längtar lite men har sjuk träningsvärk sen i tisdes...


It´s is a Mooo point!

2011-12-07 @ 15:49:56

Det blir Norge! Jag har bestämt mig för det. Åker dit 3 januari och kommer hem i slutet av mars verkar det som just nu. Allt beror på hur mycket snö som kommer. Har börjat kolla på resa också. Blir nog en till våren så börjar bli lite peppad igen :D Precis som syster sa när de var som värst: De var helt enkelt inte meningen och ALLT löser sig.

Jag känner själv att jag har varit sååå jobbig de senaste veckorna och såg en facebook status igår som träffade rätt: Ärsch, värför lägga energi på folk som inte förtjänar de? När man kan ge den energin till någon/några som verligen förtjänar det istället? Livet borde vara som facebook, bara ta bort dom man inte tycker om eller stör sig på!

Och med de går jag och lägger energi på min lägenhet som behöver städas.