I left my head and my heart on the dance floor

2010-03-27 @ 17:58:55
Igår var det tjejgest med Frida, Becca, Gabbe, Johanna och Cornelia. Mötte även Malin efter en jäkla massa mat, alkohol och skratt :) Idag sov Malin, Gabbe och jag till ett innan vi segade oss ur sängen och gjorde pommes till frukost. Sen blev det Tarzan för mig och Malin. Nu är det stressigt om vi ska hinna med bussen till Vallås! Jocke och Fidde har 20 års middag idag.

Where do you go when you're lonely?

2010-03-23 @ 20:09:26
Sjukt trött!

Har blivit en väldig massa organisatinsmetaforer och läsande om makt och auktoritet. Imon är det redovisning i Varberg för Drottning Blanka har lite att fixa till dess oxå men snart är det över o då kan jag släppa det med. Snart är det April! Helt galet och inte riktigt okej.

Mest träffande låten nu.

Borås

2010-03-21 @ 23:15:28
I fredags åkte Moa, Malin, Cornelia och jag tilll Borås för att ge Becca en hjärtattack och busa lite. Hon blev glad. Sen åkte vi till lager 157 Becca köpte strumpor som Cornelia sen klippte sönder ;) Blev mysigt och 10 orsaker att hata dig. Annars har det varit jobb, har varit rätt trevligt. Idag var det Mamma Mia och jag höll allsång.

Dancin' through the underground
Dancin' little marionette
Are you happy now?

Unstoppable!

2010-03-15 @ 22:33:32
Fan vad allt går fort nu.

I fredags var jag och Malin och kollade på Var är Kent? Jeppe spelade gangsterunge som man ville slå! Pjäsen var riktigt bra och rolig. Sen blev det hem om mysa lite med katten. Lördagen umgicks jag lite med familjen kaos och sen hjälpte Malin mig att slänga skräp innan det bar iväg till henne och kolla mellofestivalen. Anna vann, det gillar vi! Igår var bara en panik dag där allt var fel och upp och ner. Ingen tanke var där den skulle vara.

Gustaf och Moa - ALL KÄRLEK!

Idag försov jag mig. Helt borta. Stannade i Halmstad och gick en lång sväng med Moa innan "frukosten". Sen blev det hem till Jocke och fixitrixa lite. Är ett enda stort kaos här nu! Till och med mer än Tina stökigt o då är det illa men ikväll ar jag gjort mitt och vänner kallar :)

Ichiban

2010-03-12 @ 23:16:16

 

 

But when it comes to love I'm just another fool

2010-03-11 @ 22:54:47

Katten med påsfetich

2010-03-11 @ 22:49:55
Städade köket igår (med lite hjälp av Trulsa) så nu är det stökigt i vardagsrummet isället. Kändes som ett bra jobb. Sen gjorde jag lasagne för första gången i mitt liv och den smakade till och med bra! Sen blev det Rena rama Rolf och fondue med jordgubbar, physalis och banan. Gottit!

 


Idag var det välbehövd sov morgon och sen en intensiv eftermiddag i skolan innan jag kilade hem till Malin och där väntade hon och Frida. Beställde lite smink av Frida så nu längtar jag tills jag får det :D Sen blev det räkor och potatisgratäng med en massa tjejsnack och mys. Dom är bra att ha mina fina vänner <3

Just nu mår jag bra men just för denna sekunden är det rätt kasst..

O'yes

2010-03-10 @ 08:52:59
10-1

Snart vår!

2010-03-10 @ 08:49:28
Nu går allting fort! Igår åkte conversen fram och skinnjackan åkte på förra veckan (snart vår!). I måndags började skolan igen och det känns att man inte är van att gå upp tidigt och lyssna flera timmar i sträck men det verkar vara en kul kurs, iaf organisations biten :) jag har även börjat planera min LIA 2 och jag vill vara på två olika hotell så måste börja leta tips nu. I måndags var det även marknadsmöte med hammers och jag har börjat jobba med min ungdomsplan så det blir en del jobb fram till hösten!

Vi hade iaf tur med vädret

2010-03-07 @ 23:38:43
Denna helgen har det varit jobb jobb jobb och en mysig kväll utanför Torup. Det blev väl inte riktigt som vi tänkt med badtunnan men vi hamnde i alla falll i bastun, förutom Gabbe och Jonas som somnade på vägen. Malin och jag halkade oss ner och medan Malin säger shit jag kommer ramla satte jag mig på rumpan. Väldigt skönt när man har bikini.

Idag blev det mer jobb men en lugn kväll på Västerbo med Madde. Imorgon börjar skolan igen och organisation och ledarskap står på schemat hela dagen.

5 veckor och 6 dagar.

 

Mitt ut i ingenstans

2010-03-07 @ 00:16:00
Där är jag nu och livet är underbart :) Har fått låna Gustafsjobbarkompisföräldrarsstuga för en övernattning. Sprit, badtunna och härliga vänner gör kvällen oslagbar!

Isen är dum

2010-03-04 @ 18:33:24
Ibland är det dåligt att snön smällter och blir is. I tisdes ramlade och vred knät och idag krockade jag för första gången. Jag bromsade men bilen fortsatte farmåt. Som tur var skadades ingen! Sen blev det en lugn färd till skolan och det var intressant att höra på vad de andra grupperna kommit fram till i sina arbeten. Jag och Lottie tog presentationen med en klackspark, för vi hade ju redan haft vår stora.

Igår höll jag föreläsning på Blanka gymnasiet om min resa. Var sjukt kul att berätta vad det var jag hade gjort och sen även kom jag ihåg en massa saker som jag glömt. sen hämtade Jocke mig och vi stressade iväg till moster för en fika innan det var dax för sushikväll :) massa trevligt folk på plats i min lägenhet och det blev en heldel tjejsnack och mys. Det som måste nämnas är ju att vi brände riset tvågånger första gången värre en den andra då det fortfarande var ätligt och inte smakade som brandrök luktade.

6 veckor och 2 dagar


Korthet

2010-03-02 @ 01:06:45
Redovisningen i fredes blev kanon! Ingen hade nog räknat med att den skulle ta fyra timmar och då var det effektiv tid. På eftermiddan blev det fika med Frida och Becca innan jag begav mig till Vallås för att förfesta och äntligen fira och släppa loss lite. Trots att vissa tjura blev det en trevlig kväll ;)

I lördags var det kalasfest för Moa Snygg! Vi har en hemlighet som ingen annan vet. Blev ett väldigt lyckat kalas och hade sjukt kul. Blev en hel del dans och skuttande.

I söndes kändes sängen som min bästa vän och jag och Jocke körde pizza till frukost. Kändes nyttigt och som ett bra slut på onyttighetsdagarna. Framåt kvällen åkte vi och kollade på när hans lillebror och Moas lillabror spelade innebandy. Därefter blev det ica och inhandla mer onyttigheter och sen hem o glo på mamma mia.

Idag sov jag till tolv gick upp och satte mig vid datorn men sen lockade sängen igen så gick o la mig igen o sov i en timme till o vaknade runt tre. Nu åkte Gustaf nyss hem efter en myskväll med klyftpotatis och rena rama rolf!