Heaven is a halfpipe

2010-02-25 @ 18:37:45
Igår kväll blev det marängswiss och lite rena rama Rolf sen blev det två timmars sömn innan Sverige fick spö av Slovakien och är nu utslagna ur OS. 

Nu är jag fortfarande fast i skolan och nyss var rektorn inne och sa hejdå och sa att larmet sätts på klockan tio. Förhoppningsvis blir vi härifran innan, alt beror på vem som vinner matchen mellan kopieringsmaskinen och Lottie. Jag är bara hennes medhjälpare. vi kommer i alla fall vara proffs på kopiatorn efter den här dagen. Sitter och lyssnar på gamla låter för att hålla stämningen uppe. I morgon så har vi vår redovisning uppe i Varberg och är lagom nervös.


Magiskt!

Sushikväll

2010-02-24 @ 12:26:00

Igår var det sushikväll hos Hanna. Linda Cissi Hanna och jag skulle försöka göra egen sushi. Resultaten blev riktigt bra och smakade smaskens! Lyckades till och med få en lagom tjock rulle till skillnad från cissi som like ém big ;) Blev en trevlig kväll och alla var lite damp så var rätt skönt att få krypa ner i soffan hos Hanna och kolla på Flickan som lekte med elden. hennes extra säng är sjukt skön och hade lätt kunnat sova fem timmar till när klockan ringde i morse. Nu är det snart dags för jobb och ikväll blir det marängswiss med Gustaf och Jocke :)

1+2+3+4=10

 



Magnus Weideskog - Ambitions

2010-02-22 @ 23:18:54

Mello och Scrapbooking

2010-02-22 @ 15:16:49
I lördes efter jobbet försökte jag och Jocke oss på att laga pasta carbonara men tydligen så var det bara nån pastasås. Kollade på melodifestivalen och hejade på bidraget som kom sist.. Sen blev det lite scrapbooking och jag tyckte väldigt mycket om Jocke för att han om ihåg att vi hade glass. Mitt kort blev jätte fint och Jocke gjorde ett till Trulsa som hon försökte bita i, förstår nog hur fint de va då ;).

Idag har det blivit skolan där vi pluggade nu är jag hemma o ska plugga lite sen blir det hem till Moa och fixa lite till helgen sen blir det hem till jocke o glo film eller nåt innan jag ska hem och plugga lite till.

När jag kom hem från skolan idag så hade min slips kommit och den är så fin så övat mig på att knyta slipsknutar nu :D





Hur fan kokar man ägg?

2010-02-20 @ 00:01:47
Lyckades knäcka tre av sex ägg!? Känns rätt lyckat. Vad gör jag för fel?

Synd och säga att världen ser ljus ut

2010-02-19 @ 23:56:44
Men egentligen är den det.

Nyss hemkommen från Jocke. Kollat Sverige-Vitryssland (och ätit massa godis) och matchen blev mer spännande än vad den borde varit. Svergie vann i alla fall med 4-2. Precis som jag tippat.

Glömde att köpa smör idag så håller på att koka ägg så jag har lite till frukost imorgon när jag ska jobba. 7-16 på Soldalen kommer bli en roligt dag. Sen bir det nog lite plugg innan det blir mellofestivalen.

Skeppet flyter

2010-02-19 @ 01:31:50
Nu börjar jag känna mig lugn över projektet. Har varit några stressade timmar denna vecka men nu känns det i alla fall som att det kommer gå vägen. Nu knakar ryggen nåt fruktansvärtså ska krypa ner i sängen med min lilla älskling om hon behagar sova just nu. Imon blir det ännu mer plugg och Sverige-Vitryssland, yttligare en måste match.

 

Se mig Hör mig Jag är desperat :)

Myspys

2010-02-18 @ 22:05:36

Igår vann Hammers sin måste match och jag och Aida var så koncentrerade på kärleken att vi missade sista målet. Sen kom Jocke och skulle kolla Sverige matchen med mig men han dog någongång i andra perioden.

 

Innan var mina mysflickor Malin och Aida här och åt kyckling och klyftpotatis med mig. Blev en super mysig kväll!

 

Nu försöker jag plugga lite till men det vill sig inte. Tankarna är iväg på ett håll och munnen sjuner till Magnus Weindeskog. Jag är helt besatt!

 

 

Hockeydag

2010-02-17 @ 17:10:44
Imorse åkte jag till Jocke för att kolla in Nogre-Kanada matchen. Kände att jag inte orkade sitta upp halva natten för att se på den så Jocke hade varit snäll nog o spela in den. Hammers nämdes (Y) Den forne Hammers målvakten Pål Grotnes spelade! Mammas forna idol.

Nu försöker jag plugga lite innan det är dags för Hammers (förhoppningsvis) sista hemma match för denna säsongen. Blir trött om det inte är det. Sen blir det hemm och plugga lite till och äta en massa godis och ladda inför Sverige-Tyskland som spelar i natt halv två!

Blir knäpp av att plugga!

Kan jag bli gladare?!

2010-02-14 @ 17:39:58

 

Magnus Weideskog

2010-02-13 @ 16:03:36
Killen är grym! Hörde hans reklam på sportify och fastnade direkt. Underbar röst och fantastiska texter (sen har han jävligt sexiga ögon). Känns som om alla hans texter handlar om mig eller något jag varit med om.



Magnus Weideskog – 20 år

Fan vad ska jag ta mig till
Framtiden närmar sig
Och jag vet inte vad jag vill
Eller hur jag ska klara mig
Jag önskar att jag kunde se
Vad jag är om 10 år
Kunde veta om jag skulle le
Eller kanske spara mig en heldel sår.

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan va så svårt att vara 20 år

Fan nu är jag här igen
Och ångesten smyger sig på
Jag önskar att jag vore den
Som visste vad jag ville gå
Och vad jag ville jobba med
Vill inte gå i mina föräldrasspår
Vill inte rätta in mig i ett led
För det är viktigt hur jag mår

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan va så svårt att vara 20 år

Och det finns dem som talar om
Hur jag ska va
Och vad jag ska bli
Som försöker att peka vart jag ska stå
Och vart jag ska gå.
Och dom som dömer mig

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan va så svårt att vara 20 år


Nu blir det att fixa till sig och åka till syster och hälsa på hennes familj och Caroline. Ikväll blir det att umgås med Jocke och kolla melodifestivalen.

Fest vs mys

2010-02-13 @ 03:07:43
Myset vann. Skulle egentligen ut ikväll med Frida och skaka rumpa men efter oförutsägbara händelser så hamnade vi på filmkväll i Laholm istället. första filmen blev Law Abiding Citizen. Den var riktigt bra när man väl hade lyckats få hälften förklarad. När Lukas valde film blev det Björnbröder. Älgarna är kungar!

Igår var Hanna i Halmstad. Hon ska komma tillbaka för vi hade det jätte kul. Fick lite spontanrynck och färgade håret vilket blev väldigt lyckat för båda. Sen blev det rena rama Rolf i väntan på Gustaf och kareokekvällen. Sjöng för fullt men som tur var inte i en mikrofon.


10 I believe I`m addicted to you

Te för tre

2010-02-10 @ 03:24:07
Älskar när internet dör och man måste börja skriva om från början. Äntligen lyckats fixa en del av intervjuerna så nu väntar sängen! Ska bli så skönt. Peppar peppar men jag börjar nog bli sjuk. Näsan rinner och halsen e dum.

Har även fixat och trixat med Sara idag. Hon var min högra hand när jag berättade om min resa ochantecknade och gjorde stöd ord. Ska ses på torsda igen och ta en del till av resan nu har vi ju avklarat de första dagarna och 20 minuter. Sen kom Martin med mjölk så vi kunde dricka te. Var myspys och åt massa massa bullar. Mitt nyttiga liv lägger ja på hyllan ett tag, brukar ju vara då man märker resultat. 

Jag och Sara diggar Alexandra Burke! Lyssnat på denna låter i fyra timmar snart. Hatar att den inte finns på Sportify!

Tröttare

2010-02-09 @ 14:49:17
Nu var det längesen jag sov en hel natt. Den senaste 1½veckan har jag sovit dåligt och inte blivit utvilad. Jag tänker alldeles för mycket. Sen Malin åkte i fredes har jag sovit på soffan, sängen känns alldeles för stor utan henne där, och däckat till vänner framåt natten. Sen vaknat tidigt för att det blir ljust. Är ohållbart i längden men snart är hon tbx (eller så måste jag vänja mig vid att sova själv) Lyckades få näsblod precis med, övertrött.

De bästa

2010-02-08 @ 23:23:00

Jag trodde det stämde men har insett denna veckan att jag har de bästa vännerna och väldigt många att höra av mig till när livet är upp och ner. Har aldrig någonsin känt ett sådant stöd. Ni är vilka ni är och ta åt er <3



Helgen kan beskrivas med ett bra ord. Bakfylla. I lördes hamnade jag och Jocke hos Moa och Nicklas och spelade spel och kollade melodifestivalen. Mello sög och var riktigt kass! Skämten var lama och poängen med låtarna saknades. Lyckades iaf dela på en bag-in-box med Jocke o lite shotar med Moa. Spelen var mer lyckade och jag fick se/göra saker som jag antagligen hade sluppit och alla undrar nog varför Jocke åkte hem i Nicklas tröja och Moas strumpor..

Kareokekväll

2010-02-05 @ 08:34:24
Hockeyn i onsdes förlorades mot Kungälv. 3-5. Inte helt okej mot de som ligger sist. Hade i alla fall trevligt sällskap med mig så blev en lyckad kväll ändå. Jag och Aida hade mysigt.

Igår fick jag äntligen mitt KISS-linne så kvällen kudne inte börjat bättre. Det blev en lyckad kväll med mer mys än fest som de var tänkt. Jag Erica Malin och Evelina gick till kareoken fast vi hade nog kunnat sitta hos mig i timtal o bara pratat.

Idag blir det plugg innan jag ska träffa Jocke. Blir en vända på stan innan jag ska hem och säga hejdå till min älskade vän som ska lämna mig en vecka!

Han är din man!

2010-02-04 @ 17:45:24

Kära Syster <3 Grymme Brynne
2010-02-03

Hate my life

2010-02-03 @ 12:34:44


(hatar inte mitt liv på något sätt, baar en underbart skön låt)

Massa arbete!

2010-02-02 @ 23:15:32
Idag var Sara här och pratade lite om föredraget som jag ska hålla inför hennes klass. Ska prata i 40 miunter till en timme om min resa, så nu är det bara att damma fram alla gamla minnen. Känns inte som jag har upplevt det egentligen utan bara varit en lång skön dröm. Läste igenom lite i min reseblogg och kom på en massa händelser/personer jag glömt. Ska bli kul att skriva ihop lite material men samtidgt väldigt jobbigt. Är mitt uppe i sammanställningen av mitt och Lotties projekt, tajmningen kunde varit bättre. Nu blir det sova så jag är pepp imon på att renskriva massa arbete :D

Hockeykväll imon <3

Bla Bla Bla Blä

2010-02-02 @ 00:09:48
Dessa dagarna har gått åt till att sova, tänka och prata. Egentligen kommer jag bara fram till samma svar hela tiden men jag måste ändå vrida och vända på det i minsta detalj och så länge jag inte hör nåt ifrån någon så känns det bra. Sen kommer stressen och paniken.

Min älskade lilla gulla mamma ringde idag! Blev så lättad och glad att jag nästan började gråta. Var så mysigt att höra hennes röst. Snart hemma igen, annars finns ju brorsan här och Malin <3 :)

Idag var martin över på te. Han förstår sig inte på tjejer och jag fattar noll av killar. Varför inte bara säga som de menar? De krånglar till det för sig själva. Vi kunde i alla fall inte hjälpa varandra särskilt mycket, kändes ändå bra att bara snacka.

Sen blev jag utelåst i en timme efter de satt jag och väntade i ishallen på en spelare som inte kom i 50 minuter innan vi gav upp och sen väntade jag på malins träning i en timme (Y) Kunde haft en bättre kväll.

Idag började massa nya nyttiga liv. Jag, Moa, Malin, Becca och Tessan ska bli nyttiga och har en blogg där vi skriver om våra framsteg och motgångar.
http://wehaveagoal.blogg.se

Den som ändå visste

2010-02-01 @ 00:05:14
Du lever bara en gång och en gången är nu
Finns bara en som vet hur du ska leva och det är du
Sitt inte hemma och vänta på att något ska hända.